De Stichting Landgoed Bredius organiseert dit jaar weer de dag van het park!

Een dag vol vermaak voor jong én oud. Kom bijvoorbeeld picknicken onder de appelbomen, neem eigen lekkers mee of bestel voorafgaand een knapzak gevuld met een gezonde lunch voor twee personen. Geniet van de live muziek onder het genot van een drankje en een muffin, geserveerd door Abrona.

Ervaar hoe de imker te werk gaat of help de natuurdetective met het ontrafelen van dierenmisdaden.

Aanschouw hoe schilders de schoonheid van het Brediuspark op doek vastleggen en betreed het 'blotevoetenpad'.

Altijd al meer willen weten over het Brediuspark? Ga dan mee met een natuur– of cultuurhistorische rondleiding door het park. Daarnaast is er de gelegenheid om zelf natuurschilderijtjes, zaadbommetjes en thee te maken of popcorn te bakken boven een vuurtje. Gezelligheid alom.

Ben jij er ook bij?

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op de website van InBredius of neem contact op via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0348-460313.

We verwelkomen je graag op de dag van het park!
Stichting Landgoed Bredius en deelnemers aan de dag van het park,
Abrona Brediushof, Dierenweide Kukeleboe, IVN afd. Woerden, Kerngroep Bredius, KNNV afd. Stichts Hollandse Polderland, Kunstkring Woerden (ovb), NME-Centrum InBredius, St. Groene Hart,stadsimker Chris van Iersel